Verbinding Vertrouwen Veiligheid en Verantwoordelijkheid

Mijn trainingen voor bedrijven hebben als doel medewerkers bewust te maken van hun gedrag en wat er speelt binnen de organisatie en ze in beweging te zetten. Om dat te kunnen moet er verbinding, vertrouwen, veiligheid en verantwoordelijkheid zijn (de 4 V's). Hier wordt dan ook de nodige aandacht aan besteed. De 'gevechtsoefeningen' zijn een uitstekend middel om medewerkers verrassende ervaringen te laten opdoen. Reflectieve vragen over hun beleving zorgen voor inzicht in door hen getoond gedrag of gevoelde emoties. Door middel van heel concrete oefeningen en ervaren van de 4 V's komen we gezamenlijk tot oplossingen.

NB

Ik heb niet de pretentie dat mijn trainingen gelijk bijdragen aan verhoogde psychofysieke weerbaarheid van alle medewerkers. Het kan, maar de ontwikkeling hiervan vraagt om langdurige trainingsdiscipline, studie en introspectie; een proces van jaren. Echter, gedrag wordt zeer goed zichtbaar voor alle partijen via mijn methodiek. Zeker in combinatie met coaching.

Bel voor meer informatie op 06-51820813 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (op youtube staan films van demo's).